A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В громаді планується будівництво комунального ринку.

Дата: 24.10.2019 17:43
Кількість переглядів: 985

На сьогодні основним завданням для Матусівської громади є надання якісних  послуг  населенню, створення належних умов  для проживання та розвиток інфраструктури  громади для покращення життя людей.

        Проблемою в с. Матусів  є те, що населення не має місця для торгівлі, немає  належним чином  організованого ринку.Вся торгівля проходить стихійно, на проїжджій частині  та на земельній ділянці, яка належить  ТОВ «Ремесса».

         На території колишнього цукрового заводу є земля комунальної власності, яка за всіма критеріями підходить   для розміщення комунального ринку. На цій ділянці  присутні всі є можливість створити всі зручності і для продавців і для покупців, наявні комунікації, а також є місце для автостоянки. Сільська рада пропонує вказану територію виділити саме для торгівлі та обслуговування населення.

         На сьогоднішній день  розроблено проект землеустрою  щодо відведення земельної ділянки та встановлено кадастровий номер. В стані розробки знаходиться проектно-кошторисна документація на будівництво комунального ринку, яка буде подана в Державний фонд  регіонального розвитку для подальшого фінансування.

         Оскільки територія колишнього цукрового заводу знаходиться в  занедбаному стані, то для частини людей, які живуть в цьому мікрорайоні потрібно створювати умови для розвитку. Відкриття комунального ринку  стане одним із пріоритетних напрямків забезпечення жителів громади роботою та можливістю вести підприємницьку діяльність.

          Сільською радою буде проведено громадське обговорення про місце  будівництва ринку. Якщо жителі мікрорайону колишнього цукрового заводу  будуть проти розміщення ринку на території їхнього мікрорайону, то буде розглянуто можливість будівництва ринку в іншій частині с. Матусів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь