A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

7 жовтня у нашої улюбленої співачки, художнього керівника Матусівського сільського будинку культури Надії Вікторівни Олійник – ювілей.

Дата: 07.10.2019 15:06
Кількість переглядів: 801

Молоденькою, симпатичною, дотепною дівчиною завітала Надійка із ансамблем «Подоляночка» весняного дня 1982 року в наше село Матусів. І хто знав, що саме тут вона знайде свою долю, своє місце в житті і назавжди залишиться співачкою цього чарівного краю.

Село відразу полонило її не лише новобудовами, не лише красою, бо саме палахкотіли троянди, в яких просто очі розбігалися. Село сподобалося людьми, їх гостинністю, закоханістю в пісню.

Надія Вікторівна – подоляночка родом з квітучої Хмельниччини. Народилася в дружній співучій родині. Чарівний голос дівчинка успадкувала від бабусі Ярини. В школі навчалася добре, а вільний час використовувала на участь у художній самодіяльності. Мріяла про велику сцену.

Після школи Надійка стала студенткою Кам’янець – Подільського культурно - освітнього училища. Вчилася охоче і закінчила заклад з відзнакою. В обласній філармонії працювала в ансамблі пісні і танцю «Подоляночка». Виросла сценічна майстерність, відшліфувався красивий голос – перший альт. У складі ансамблю гастролювала до республік колишнього СРСР, виступала на сценах Києва, Москви, містах і селах України.

Надію Вікторівну тепло прийняли матусяни. А вже саме за її участі були створені ансамблі «Матусяни», «Горлиця», тріо «Чарівне намисто» під керівництвом В.Є.Сівака.

Добра, ніжна, невтомна, привітна, життєрадісна, із піснею на устах – такою ми бачимо Надію Вікторівну і на сцені, і в побуті.

Любов Денисенко, від колег

і шанувальників

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь