A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді привітали працівників освіти

Дата: 04.10.2019 23:30
Кількість переглядів: 1051

Кожного року, в першу неділю жовтня, в Україні святкують День вчителя.  Це свято вже давно стало знаком всенародної пошани та вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

    Напередодні свята, керівництво Матусівської ОТГ завітало до навчальних закладів громади з привітаннями та подарунками. Голова громади Колісник В.В. подякував вчителям за їх щоденну клопітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя. Зі словами привітань до вчителів звернулася заступник голови громади Береза І.А. Вона привітала працівників освіти та подякувала за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Також освітяни отримали вітання від начальника відділу освіти Денисенко Л.М., яка побажала всім успіхів у благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я,  людської поваги, душевного  спокою, домашнього затишку та добробуту.

     В кожній школі вчителі ділилися враженнями про те, які приємні сюрпризи підготували їм учні. Керівництво громади з цікавістю розглядало вироби, зроблені руками учнів до Дня вчителя. Вчителі з гордістю демонстрували гостям медалі, виготовлені учнями, на яких було написано «звання» кожного з них. Зони для фотографування, святкові концерти – все це створило атмосферу піднесеного настрою. В Матусівській громаді приділяють велику увагу закладах освіти і створюють гідні умови для праці вчителів та, відповідно, навчання учнів. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь