A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Матусівська ОТГ придбала інтерактивні панелі для навчальних закладів.

Дата: 20.08.2019 15:32
Кількість переглядів: 1214

Сучасні перетворення в країні і у світі, відкритість суспільства, інформаційна доступність диктують нові вимоги до викладання в школах. Модернізація системи освіти кардинально змінює підхід до навчання і виховання учнів. Для забезпечення сучасного учбового процесу в три навчальні заклади  Матусівської ОТГ було закуплено  інтерактивні панелі, по одній в кожну школу. Вони  придбані за кошти   освітньої субвенції, які залишились невикористаними в минулому році, на суму 276,8 тис.грн. Інтерактивні панелі педагогічним колективам Матусівських НВК №1, №2 та Станіславчицькому НВК вручила перший заступник голови Матусівської ОТГ Береза Ірина Анатоліївна, яка наголосила, що на сьогодні основним в освіті є новий  підхід до того, як можна вчити і вчитися. І саме за допомогою інтерактивних панелей можна  надати  все необхідне учням, щоб підвищити їх зацікавленість та поліпшити учбовий процес.

Програмне забезпечення інтерактивних панелей надає можливість розширити межі прикладного використання пристрою. В будь-який час завантажити актуальну версію програмного забезпечення, яка постійно оновлюється. Інтерактивна панель має доступ до більш ніж 25-ти ліцензійних сервісів для створення інтерактивних завдань. Завдяки пристрою можна  переглядати відео-уроки з використанням інструментів програмного забезпечення.

Інтерактивна панель має велику перевагу щодо інтерактивної дошки і відрізняється:  високою якістю зображення при яскравому будь-якому освітленні; завдяки якісному зображенню, менше втомлюються очі, немає тіні, яку дає проектор; легка зміна місця розташування пристрою, завдяки мобільній стійці; можливість підключення будь-якого периферійного пристрою; усуває необхідність придбання персонального комп’ютера  для вчителя; заміняє дошку, телевізор та проекційний екран.

Сьогодні вчитель повинен не тільки подавати знання в готовому вигляді, а розвивати інтерес до навчання, розвивати дослідницькі навички учнів, пробуджувати потребу до самоаналізу, саморозвитку та самовдосконалення. В новому навчальному році вчителі та учні Матусівської громади матимуть можливість користуватися інтерактивними панелями, отже навчальний процес буде сучасним, цікавим та динамічним.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь