Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Матусівська громада підписала меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Черкаській області по проекту «Поліцейський офіцер громади».

Дата: 30.07.2019 14:51
Кількість переглядів: 1204

   29 липня голови та представники 32 об'єднаних територіальних громад Черкащини, серед яких і Матусівська об’єднана територіальна громада, зібрались на базі Черкаського інституту пожежної безпеки, щоб урочисто підписати меморандуми про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Черкаській області по проекту «Поліцейський офіцер громади».

  Це дасть можливість Матусівській громаді мати  постійну присутність дільничного офіцера поліції на території ОТГ, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом ОТГ, підзвітність ОТГ, попередження правопорушень, оформлення адмінматеріалів за порушення правил дорожнього руху, часткову передачу функцій дозвільної системи.

  Анкету на участь у відборі можуть подавати діючі працівники Нацполіції, а також молоді люди, які хочуть працювати. Проектом передбачено навчання поліцейського офіцера громади та забезпечення автомобілем.  Громада забезпечує поліцейського житлом,  приміщенням з офісною оргтехнікою.

    Маємо надію, що до кінця року в Матусівській ОТГ працюватиме поліцейський офіцер громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь