A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській ОТГ очікують поліцейського офіцера громади

Дата: 10.07.2019 22:20
Кількість переглядів: 1105

  09 липня в Матусівській об’єднаній територіальній громаді відбулася зустріч керівництва ОТГ з головним інспектором Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Чаплинським А.О. та консультантом міжнародної програми технічної допомоги Фоміним М.. На зустрічі були обговорені умови проекту «Поліцейський офіцер громади», заявку на участь в якому Матусівська громада подала раніше.

      Проект  ініційований  Національною поліцією України за підтримки міжнародних партнерів.  Його планують реалізувати у два етапи: перший (2019 рік) – налагодять роботу у 802 об’єднаних громадах, другий (2020 рік) – на території всієї держави.  Новий проект передбачає, що офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та орієнтуватися на їхні потреби. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги. Громада візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи. Він матиме службове місце й автомобіль, вестиме документацію в електронному вигляді.

   Зараз проходить моніторинг та анкетування громад в Черкаській області. Після цього буде оголошено конкурс на посаду поліцейського  громади. Для того, аби стати офіцером громади, необхідно пройти спеціальне навчання та отримати відповідні навички, зокрема: у розслідуванні кримінальних проступків, вирішенні питань безпеки дорожнього руху, превентивна робота як з дорослими, так і дітьми, контролі за обігом зброї.

       Під час зустрічі в Матусівській ОТГ представники проекту залишилися задоволені представленими умовами для  роботи  поліцейського офіцера в  громаді.  Проект «Поліцейський офіцер громади» стане новим рівнем надання якісних поліцейських послуг та системи захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь