A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В Матусівській громаді проведено поточний ремонт дороги загального користування

Дата: 05.07.2019 22:49
Кількість переглядів: 876

   На численні прохання жителів Матусівської громади, в минулому році сільська рада направила лист в Департамент інфраструктури розвитку, та утримання мережі автомобільних доріг загального користування з проханням виділити кошти на капітальний ремонт дороги загального користування  Н-16 Станіславчик – Матусів – Самгородок. В 2019 році з державного бюджету було виділено    2 млн 550 тис.грн на поточний ремонт вищевказаної дороги.

     Матусівською громадою, при зверненні до облдержадміністрації, були вказані ділянки доріг для проведення ремонту: дорога - бруківка між Матусовом і Станіславчиком і дорога по вул. Богдана Хмельницького. На жаль, Департаментом інфраструктурного розвитку були визначені ремонтні  роботи, згідно проектно - кошторисної документації на інших ділянках дороги. Облдержадміністрацією проводилось фінансування робіт на поточний ремонт дороги, а покриття бруківки є капітальним ремонтом, тому роботи проводились на ділянках, визначених Держтехнаглядом.

    Матусівська громада прикладатиме всі зусилля для пошуку джерел фінансування капітального ремонту цієї дороги, так, як це є пріоритетним питанням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь