A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Випускний вечір дев'ятикласників Станіславчицького НВК

Дата: 16.06.2019 00:10
Кількість переглядів: 571

    14 червня в приміщенні Станіславчицького сільського Будинку культури було розмаїття квітів та посмішок, панував піднесений настрій та особлива тепла, сонячна атмосфера. І не могло бути по-іншому, адже в цей день девятикласники отримували свідоцтва про здобуття базової середньої освіти.

    Захід розпочався спільним виконанням державного гімну. Далі директор НВК Лариса Бобошко вручила свідоцтва випускникам та привітала учнів, батьків, вчителів з цим визначним та пам’ятним днем.  Адже,  дійсно, багато хто з цих випускників вже стоїть на порозі нового життя, вибираючи собі справу до душі та відповідний навчальний заклад, для отримання фахової освіти. А учнів, які ще не зробили цей вирішальний вибір, першого вересня радісно прийме в свої обійми Матусівський НВК. Слова привітань прозвучали від Василя Колісника, голови Матусівської громади, Івана Бакуменка, старости села Станіславчик. Вони побажали  випускникам гарно відпочити, набратися сил і зробити вдалий вибір в подальшому житті. Сповнена світлого суму була вітальна промова класовода 9 класу Олени Батори, а коли слово надали Наталії Броварській, мамі випускниці, вже мало хто стримував сльози. Привітали випускників і учні Станіславчицької школи. У відповідь випускники подякували вчителям, батькам, всім присутнім за роки праці, терпіння, мудрість та підтримку.

   І ось знову звучить гімн України, символізуючи закінчення урочистостей, але ще довго не порожніє зал, адже в цей момент так не хочеться нікуди поспішати, є ще стільки не подарованих квітів, не сказаних теплих, вдячних слів, дружніх обіймів.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь