A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Вклонімося пам’яті героїв

Дата: 10.05.2019 21:26
Кількість переглядів: 372

Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. Минають роки, відлітають у вічність… Більше півстоліття минуло з тієї тривожної ночі, коли замовкли останні постріли гармат, прийшов мир, настала тиша, за яку заплачено ціною життя мільйонів людей.

Учасники освітнього процесу Матусівського НВК №1 провели ряд заходів, присвячених памяті героїв Великої Вітчизняної війни. У шкільній бібліотеці влаштовано виставку літератури «Вічний вогонь палає…». Бібліотекарем Поволоцькою Н.М. проведені поетичні читання «Марафон памяті». В переддень свята, 8 травня, старшокласники провели урочисту лінійку «Бережімо мир на цій святій Землі!».  Святкова хода  та покладання живих квітів до братської могили в парку ім. Ганзенка схвилювала присутніх учнів.

Від першокласника до випускника - всі віддали  данину пам’яті людям, які загинули в боротьбі з фашизмом в роки війни, вшанували  воїнів-переможців, партизанів, підпільників, трудівників тилу, усіх, хто не щадив свого життя в ім’я перемоги над фашизмом; солдатів антигітлерівської коаліції, героїв руху Опору, мужніх борців проти фашизму в Європі.

Вклонімося усім полеглим, схилімо голови в журбі й задумі, в молитві пом'янімо всіх, хто не повернувся з тієї проклятої для всього світу війни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь