A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

В с.Матусів відбулися загальні збори

Дата: 28.03.2019 08:09
Кількість переглядів: 523

В с.Матусів відбулися загальні збори

22 березня в приміщенні сільського Будинку культури відбулися загальні збори жителів с.Матусів. На яких були присутні Василь Колісник, голова Матусівської ОТГ; Володимир Потапенко, голова Шполянської райдержадміністрації; Руслан Безшийко т.в.о. Шполянського районного комісара; Сергій Кільченко, заступник військового комісара Шполянського військового комісаріату.

Після звіту Василя Колісника про роботу Матусівської ОТГ за 2018 рік, присутні задавали питання, зокрема про відновлення вуличного світла , стан доріг, автобусні рейси, медичні послуги. Голова надавав повну, змістовну відповідь на всі запитання, які турбують жителів Матусова.

Володимир Потапенко доповнив виступ голови Матусівської ОТГ, підтримав нові починання ОТГ та нагородив жителів Матусівської територіальної громади подякою за практичну реалізацію соціально – культурних проектів в районі, допомогу воїнам АТО, за підтримку ветеранів війни і праці, матеріально – технічне забезпечення закладів охорони здовов’я, освіти, культури та постійних заходів щодо проведення благоустрою на території громади, небайдужого ставлення до проблем в Україні та Шполянському районі зокрема.

Також корисним та змістовним був виступ Сергія Кільченка, в якому він проінформував про порядок проведення весняного призову на строкову військову і контрактну службу. Та про вступ молоді до вищих навчальних військових закладів.

За словами голови ОТГ загальні збори пройдуть і в с.Станіславчик. Про місце і час жителів буде проінформовано заздалегідь. Про роботу Матусівської об’єднаної територіальної громади голова буде звітувати раз на рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь