A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень хімії в Матусівському НВК № 1

Дата: 14.02.2019 10:11
Кількість переглядів: 569

Згідно вихового плану роботи школи на 2018/201навчальний рік

з 04 по 08 лютого в школі проведено Тиждень хімії під гаслом «Ми дослідники»

Розпочався Тиждень хімії з лінійки та презентації оголошення тижня хімії.та гри «Поле чудес», в ході якої брали участь учні 8  класу. Під час гри класи показували свої знання з хімії. У результаті гри перемогла Стаднік Богдана.

У вівторок 5 лютого була проведена виставка малюнків учнів 1-4 класів. Незалежними експертами було обрано найкращі 10 малюнків. Учні , які виконували ці роботи брали участь у грі «Моє перше знайомство з хімією», де мали можливість виконати самостійно досліди.  6 лютого 9 клас взяв участь у грі «Щасливий випадок». Клас поділився на дві команди «Хімікати» та «Алхіміки». Перемогу отримала команда «Хімікати» (Давидюк А., Болоха В., Денисенко Д., Чоповська А., Печена А.).

7 лютого було оголошено конкурс плакатів «Для чого вивчати хімію?». У конкурсі взяли участь 8-11 класи. В цьому конкурсі учні проявили свій талант, знання , креативність. Перемогу як найращий плакат отримала учні 8 класу. Для учнів 5-7 класу оголошено конкурс найкреативніший міні-проект «Що я знаю про хімію» . В конкурсі міні-проектів перемогу отримала учениця 6 класу – Науменко Анна.

Підсумком  Тижня став батл захисту проектів «Найінтелектуальніший проект» та еко- модні дизайни одягу, в ході якого учні 10 – 11 класу розкрили не лише свої знання по предмету, а продемонстрували свої творчі здібності.А також проведена інформаційна хвилинка про« 100 цікавих фактів із життя Д.І. Менделєєва – вчитель хімії Хижняк Л.Д. розкрила  цікаві факти з життя видатного вченого Д.І. Менделєєва та його вклад у науку.

Однак, прослідковується низька  активність в у позакласній роботі учнів 7 кл та у самостійному підборі учнями матеріалу у підготовці виховних заходів.

Активні учні були нагороджені подяками та солодощами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь