A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Дитя моє! Права дитини Ти мусиш вивчити сумлінно.

Дата: 17.01.2019 17:48
Кількість переглядів: 753

Єдиний день попередження правопорушень традиційно проходиться кожної третьої середи місяця в Матусівському НВК №1.

     16 січня ЄДПП мав назву „Права дитини – права людини”. Людям властиво сприймати дитинство як найщасливішу пору життя. Але діти не лише наша втіха і розрада. Вони наше продовження, наші друзі і партнери. А отже, партнери держави. Тому дуже важливим є виховання у дітей почуття власної гідності, формування самоповаги, відповідальності не тільки за свою долю, але й за майбутнє інших.

    Наші діти повинні виростати вільними громадянами незалежної України, і яким буде завтра наш український народ, якою буде наша держава, залежить від кожного з нас.

   Діти – це маленькі громадяни своєї країни. Вони мають свої обов’язки і права.                                                                                                                                                  У різні епохи неоднаково дивилися на виховання  і догляд за дітьми. Раніше діти не мали іграшок, свого дитячого одягу. В теперішній час збільшилось  уваги до підростаючого покоління : створюють дитячі книги, дитячі пісні та музику. У 1959 році було прийнято Декларацію прав дитини. У 1989 році всі прогресивні країни світу, у тому числі і наша Україна, підписали Конвенцію прав дитини. У 1991 році в Україні був прийнятий Закон «Про охорону дитинства».

    На тематичній лінійці учні ознайомили присутніх з деякими статтями Конвенції про права дитини. Класний керівник Поволоцька Н.М. провела вікторину, в якій запропонувала допомогти літературним героям знайти правильний вихід із ситуацій і вказати , як були порушені їхні права.

Я маю право на веселку і весну.
І на любов батьків, безмежну і безкраю.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь