A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

«Поспішаймо робити добро, поспішаймо робити цей світ кращим..!»,- закликають учні та педагоги Матусівського НВК №2 всіх небайдужих.

Дата: 19.12.2018 14:16
Кількість переглядів: 749

   З приходом зими ми всі на якусь мить повертаємось в дитинство. Знову очікуємо подарунків і саме  взимку нам здається, що дива можливі,-варто лише дуже-дуже вірити в це. А ще саме взимку ми всі стаємо трішечки добрішими. Сама передсвяткова казкова атмосфера робить нас такими. Нам приємно готуватися до свят, вітати рідних  і знайомих, купувати та дарувати подарунки. Приємно бачити щасливі , усміхнені обличчя…

   Але, на превеликий жаль, є у нашому світі діти, які не отримують подарунків на свята…Незалежно від того, чи були вони слухняними і добрими, чи ні. Ці діти прийшли в наш світ не бажаними, не очікуваними і не потрібними. Від них відмовилися найдорожчі і найближчі люди: їхні батьки.

Але ж вони – просто діти- маленькі діти, які не розуміють таких жорстоких дорослих речей!

   Дізнавшись про те, що  в Черкасах є будинок малютки, учні та працівники нашої школи зібрали кошти та закупили найнеобхідніші дитячі речі : вологі серветки, памперси, мило, пральний порошок, ватні диски, зубну пасту та відправили малюкам. Разом з речами ми передаємо й частинку  тепла своїх сердець, а також сподіваємось на те, що всі малята отримають найочікуваніший, найбажаніший, найдорожчий подарунок : люблячу родину!

Добро робить нас та оточуючий світ кращим. Отже, поспішаймо робити добро, поспішаймо робити цей світ кращим, адже нам в ньому жити!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь