A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Проведення районного методичного об`єднання вихователів ДНЗ в Матусівському НВК №1

Дата: 07.12.2018 21:12
Кількість переглядів: 949

https://naurok.com.ua/uploads/files/3000/2630/2630_html/images/2630.002.png

 

 

   5 грудня в Матусівському НВК №1 відбувся семінар вихователів ДНЗ «Формування ціннісних орієнтирів у дітей дошкільного віку». В проведенні семінару взяли участь методисти районного методичного кабінету, вихователі дитячих садочків Шполянського району.

  «Живемо в дружнім колективі: щасливі разом вже 15 літ, йдемо самі ми з позитивом, ведемо нове покоління в світ. Немало вже малят у «Сонечку» зростили, неначе журавлят у вирій відпустили. Даємо дітям ми знання, любов і ласку. Приходьте й ви до нас у «Сонечкову» казку!», - такими слова зустріла гостей вихователь старшої дошкільної групи «Сонечко» Наталія Миколаївна Печиборець. А далі вихователь розповіла, що садочок для матусівських дітей – справжній подарунок, адже тут створені всі умови для всебічного та гармонійного розвитку малят.

     Гостей радо  зустріли щирим привітальним словом та дзвінкою піснею учні – початківці. Вони побажали вихователям добра, миру та душевної насолоди від побаченого та почутого.

   Інтерактивне інтегроване заняття в садочку «Незвичайна мандрівка до країни Добра» присвятили темі виховання толерантності, любові, щирості, справедливості – рисам, якими має бути наділена кожна людина. Хоч дітки маленькі, але вони вже знають, що доброта схожа на тепле, ласкаве,усміхнене сонечко. Фея Добринка, яка завітала до малят, подарувала кульки з лагідними словами , а зло забрала у мішок. Діти навперебій відгадували загадки, розповідали віршики, малювали сердечка , грали в добрі ігри, говорили  приємні слова і запевнили гостей, що будуть ввічливими, чуйними, цінуватимуть батьків і їхню працю, за що були нагороджені бурхливими оплесками старших наставників.  Кошик добрих справ був переповненим. Ключове слово ДОБРОТА малюки склали залюбки.

   Зібравшись за круглим столом вихователі зробили висновок, що слова великого педагога В.О.Сухомлинського : «Роби так, щоб людям, які вас оточують було добре » мають бути основними у формуванні  уявлення  малечі про доброту, щирість, чуйність і уважність. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь