A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Тиждень англійської мови

Дата: 26.11.2018 15:35
Кількість переглядів: 712

Незвичайним видався тиждень англійської мови в Матусівському НВК №2 з 19 по 23 листопада. Кожен день був цікавим та насиченим різноманітними заходами, іграми, конкурсами та фізкультхвилинками.

Понеділок розпочався лінійкою, де учні одинадцятого класу розповіли школярам про важливість вивчення іноземної мови та її практичне значення  в усьому світі. Цього ж дня було розпочато квест «Merry English», в якому всі бажаючі брали участь. З понеділка вчителі Клименко Ольга Валеріївна та Гриців Сніжана Олександрівна проводили веселі та музичні фізкультхвилинки для молодших учнів.

Вівторок був не менш насиченим та захоплюючим. Молодші школярі розвязували кросворди та ребуси, а також дивилися відео про Великобританію разом із Сніжаною Олександрівною. А Ольга Валеріївна з учнями шостого та сьомого класів провела позакласний захід «The Knowledge is the Power». Перемогу здобули учні шостого класу з капітаном Демченко Вікою.

У середу Клименко О.В. провела для п’ятикласників розважально-пізнавальну гру «Travelling to English», в якій змагалися хлопці проти дівчат, проте перемогла дружба. А молодші школярі переглянули мультфільм «Toys Will Be Toys».

Четвер був багатим на заходи. Ольгою Валеріївною був проведений виховний захід «The Club of Cheerful and Quick-witted Fellows» для учнів восьмого та дев’ятого класів. Перемогу здобули дев’ятикласники з капітаном Коломієць Світланою. Молодші школярі разом із Сніжаною Олександрівною провели конкурс на найулюбленішу літеру англійського алфавіту та провели усний журнал «Welcome to England».

Пятницю запамятали учні шостого класу та старшокласники. Саме шестикласники цього дня могли себе уявити справжніми учасниками шоу «Master Сhef», адже Ольга Валеріївна провела для них урок на тему «Eating», де діти змогли показати свої непогані знання англійської мови. А старшокласники після уроків відвідали «Tea Party», на якій дізналися більше про своїх друзів, граючи в ігри англійською мовою.

Щира подяка всім учасникам, учителям та командам! Надіємося, що тиждень англійської мови в нашій школі пройшов не просто так, а приніс діткам бажання хоча б трохи більше та завзятіше вивчати англійську мову.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь