A A A K K K
для людей із порушенням зору
Матусівська громада
Черкаська область, Звенигородський район

Добрі справи Матусівської ОТГ. Щасливі оченята та непідробна радість

Дата: 11.10.2018 17:50
Кількість переглядів: 679

Зробити добру справу можна і треба завжди- така позиція у голови Матусівської ОТГ Василя Васильовича Колісника.  Маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові й турботи з боку як батьків, так і влади, бо вклад у наших дітей — це вклад у наше майбутнє. Саме тому у переддень Свята Знань громада подарувала учням Станіславчицького НВК такий потрібний ігровий майданчик, який встановили в погожі дні вересня. Гойдалки, турніки для вікових груп, пісочниця для ігор відтепер слугуватимуть  школярам та вихованцям дитсадка  не тільки для розваги, а й сприятимуть фізичному розвитку.

— Немає нічого кращого, аніж дитячий сміх, щасливі оченята та непідробна радість, — зазначила  директор школи Лариса  Бобошко.

— Саме такими нині почуваються наші школярі, які довго мріяли про таке свято.  Педагогічний колектив та учні щиро вдячні  голові громади Коліснику В.В., заступнику Горі С.О., які доклали чималих зусиль, аби такий майданчик у нас з’явився. Також хочу подякувати  татам  та дідусям   Бугайчуку Вадиму Григоровичу, Атаманенку Сергію Івановичу( до речі, воїнам АТО), Варнаві Василю Борисовичу, Воронцову Миколі Володимировичу, кочегарам Броварському Сергію Григоровичу та Тарасенку Григорію Миколайовичу, які, незважаючи на зайнятість, допомогли встановлювати тренажери на майданчику. Щодня тепер на  дитячому  ігровому майданчику  лунає  дитячий сміх, проводяться  ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього свята , зрозуміло: радість в дитячих очах – це насправді те, заради чого варто жити і працювати.

                   Лариса Бобошко, директор Станіславчицького НВК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь